Sobota 18. května 2024 14:35
reklama
Swissquote Bank
reklama
Fintokei ProTrader
reklama
InstaForex ebook vzdelavaci
reklama
CapXmaster

Akcie 2021

img

Long signál na akcie Amazon (AMZN)

15.09.2021 Zatímco americké indexy nadále dosahují nových maxim, akcie Amazonu neustále přešlapují. Přestože největší online prodejce na světě chce postavit vlastní kvantový počítač, otevřít obchodní domy a vstoupit na pojistný trh, trend se dlouhodobě pohybuje do strany. Tato bitva býků a medvědů probíhá nepřetržitě již více než rok.
img

Long signál na akcie Siemens (SIE)

08.09.2021 Společnost Siemens je aktivní po celém světě a zaměřuje se na inteligentní infrastrukturu v budovách a decentralizovaných energetických systémech, jakož i na automatizaci a digitalizaci v procesním a výrobním průmyslu. Po mírně klesající boční fázi dokázala akcie opět překonat EMA-50. V posledních týdnech se vytvořila resistence na ceně 144 EUR.
img

Long signál na akcie TeamViewer (TMV)

01.09.2021 TeamViewer je přední světový poskytovatel softwaru pro řešení vzdáleného připojení. Prostřednictvím platformy lze připojit k IoT platformě širokou škálu elektronických zařízení, což uživatelům umožňuje jejich ovládání na dálku a také dálkovou interakci mezi lidmi a zařízeními, lidmi a lidmi nebo zařízeními navzájem. Akcie byla jedním z velkých vítězů z období pandemie COVID-19. V červenci 2020 její cena vzrostla nad 53 EUR. V únoru letošního roku však přišla ostrá korekce, během které cena klesla pod 25 EUR.
img

Long signál na akcie Starbucks (SBUX)

11.08.2021 Starbucks je přední mezinárodní výrobce kávy a provozovatel stejnojmenného řetězce kaváren. V sortimentu společnosti nalezneme čerstvě pražené kávové nápoje, vysoce kvalitní ručně vyráběné kávové a čajové výrobky, studené míchané nápoje, pečivo, saláty a řadu dalších produktů. Cena akcií se dlouhodobě pohybovala do strany a nedávno začala před čtvrtletními výsledky pozvolna růst.
img

Long signál na akcie NVIDIA (NVDA)

04.08.2021 NVIDIA je předním výrobcem grafických čipů – takzvaných GPU. Tyto procesory mají celou řadu využití – například v herním průmyslu, digitálním zpracování obrazu, v internetovém a průmyslovém designu, ve vozidlech s autonomním řízením a také pří těžbě kryptoměn. Po dlouhodobém bočním pohybu trend začal opět pozvolna růst. Nedávný návrat zpět k EMA-50 poskytl investorů zajímavou vstupní příležitost.
img

Long signál na akcie Mattel (MAT)

28.07.2021 Americký výrobce hraček dnes večer představí své čtvrtletní výsledky. Na začátku týdne byli býci schopni prorazit nastavenou korekci z posledních několika měsíců a dynamicky vyrazit nahoru. To by mohl být startovní signál pro nové rally.
img

Německo očekává návrat ekonomiky na úroveň před krizí již v Q3. Rusko zvedlo sazbu o rekordních 6,3 %, bojí se inflace

23.07.2021 Podle Deutsche Bundesbank se největší evropská ekonomika brzy vrátí na úroveň před koronakrizí. Německá centrální banka tedy očekává, že se tak stane nejspíše ve třetím čtvrtletí letošního roku, avšak jedním dechem dodává, že nesmí dojít k žádným významným komplikacím ve zpracovatelském průmyslu.
img

Inflace nezadržitelně roste, proti Powellovi stojí Rusnok. Dle něho se nejedná o přechodný jev

16.07.2021 Během dvoudenního vystoupení šéfa Fedu Jeroma Powella před Kongresem zaznělo, že finanční instituce ve spojených státech jsou dobře kapitalizované. Inflace, která se dostala vysoko nad inflační cíl centrální banky, v současnosti není podle Powella vázána na obvykle faktory, jako je napjatý trh práce či přehřátá ekonomika. Tento typ inflace je v historii jedinečný a podle centrálního bankéře bude pro Fed výzvou reagovat na tuto inflaci. Proto bude centrální americká banka i nadále pokračovat s hodnocením rizik, které ovlivňují inflaci. Powell také zopakoval, že se stále domnívá, že vysoká inflace je pouze přechodným jevem a že postupně bude docházet k jejímu poklesu.
img

Biotechnologické akcie 2021: 3 nejlepší akcie výrobců vakcín proti Covid-19

12.07.2021 Biotech akcie jsou mezi investory nesmírně populární. Velké potenciální výnosy lákají mnoho investorů. Biotechnologické akcie se dostaly do popředí zájmu investorů zejména v souvislosti s pandemií koronaviru, která trvá již déle než rok a půl.
img

Česko má nejnižší nezaměstnanost v eurozóně. ECB plánuje utáhnout uvolněnou monetární ekonomiku

02.07.2021 Míra nezaměstnanosti v eurozóně se v květnu snížila z 8,1 % na 7,9 %. V Evropské unii pak došlo k poklesu nezaměstnanosti o jednu desetinu procentního bodu na 7,3 %. Nejnižší zaměstnanost z celé EU stále přetrvává v České republice (3,3 %). Nizozemsko se však také může pochlubit stejnou úrovní nezaměstnaností.
img

USA hlásí očekávaný růst HDP o 6,4 %. Americké banky prošly stress testy, mohou navýšit dividendy i odkup akcií

25.06.2021 Podle konečného údaje amerického ministerstva obchodu tamní ekonomika v prvním kvartále letošního roku meziročně vzrostla o 6,4 %, což bylo v souladu s předchozím odhadem ministerstva. Podle agentury Reuters stojí za robustním růstem mohutná fiskální podpora vlády. Nevětší podíl na růstu HDP měla výroba zboží dlouhodobé spotřeby.
img

Vyšší inflace je pouze přechodný jev, tvrdí Powell. Světová banka zamítla bitcoin jako měnu Salvadoru

18.06.2021 Japonská centrální banka (BoJ) se rozhodla na svém posledním zasedání ponechat základní úrokovou sazbu na -0,1 %, což nebylo žádným překvapením, jelikož Japonsko po delší dobu bojuje s deflací, i když se jádrové inflaci v květnu podařilo se dostat do kladných hodnot.
img

Země G7 se dohodly na 15% dani pro mezinárodní firmy. ECB očekává, že HDP stoupne o 4,6 %

11.06.2021 Kvůli zvyšující se inflaci se ruská centrální banka rozhodla již potřetí v tomto roce zvýšit hlavní úrokovou sazbu. Tentokrát centrální banka zvýšila sazbu o 50 bazických na 5,5 %. V doprovodném prohlášení banka oznámila, že nejspíše budou následovat další “hiky“ v příštích zasedáních.
img

Long signál na akcie Apple (AAPL)

02.06.2021 Společnost Apple na konci dubna vykázala silná čísla za své druhé fiskální čtvrtletí. Technologický gigant v tomto čtvrtletí prodal téměř 48 milionů iPhonů. Analytici doufají v nové prodejní rekordy díky modelům iPhone 12 s podporou 5G. Nicméně i akcie Apple trpí obecnou slabostí v technologickém sektoru a trend se dlouhodobě pohybuje v zásadě do strany.
img

Yellenová se obáva vysoké inflace v USA. Republikáni navrhli snížení infrastrukturního plánu na 928 mld. USD

28.05.2021  Institut GfK zvěřejnil svůj index spotřebitelské nálady v Německu za červen, který se zvýšil na -7 bodů z kvě...
img

Investice do kávy: Nejlepší kávové akcie v roce 2021

27.05.2021 Investování do kávových akcií není asi první věc, která lidem při vstupu na burzu přistane na mysl. Přesto se jedná o perspektivní odvětví s mnoha investičními příležitostmi. V následujícím článku probereme vše, co potřebuje vědět, pokud se chystáte investovat do kávového sektoru. Podíváme se na historii kávy a také na aktuální situaci na trhu s kávou.
img

Akcie Intel: Aktuální pohled na kvartální výsledky a vývoj ceny akcie!

28.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se opět zaměříme na technologický titul, konkrétně na akcie Intel. Což tedy znamená, že od předešlé analýzy na Microsoft a předminulého příspěvku na akcie AMD zůstáváme u informačních technologií.
img

Long signál na akcie Adobe (ADBE)

28.04.2021 Adobe vyvíjí a prodává software, který zákazníkům pomáhá vytvářet, publikovat a měřit dopad jejich digitálního obsahu. V produktovém portfoliu společnosti najdeme programy pro úpravu grafiky, systémy pro úpravu zvuku a videa a nástroje pro webovou analýzu. Mezi nejznámější produkty patří Photoshop, Acrobat a Flash. Po dlouhodobé boční fázi akcie překonala rezistenci na ceně 506 USD a následoval silný nárůst. Nyní se akcie vrátila zpět k EMA-20.
img

Akcie Microsoft: Bude cena akcie růst i po odkoupení Nuance?

21.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se budeme věnovat akciové společnosti Microsoft, takže se od minulého příspěvku na akcie AMD nijak neodvrátíme od technologických titulů. Kolem Microsoftu se v poslední době děje spousta věcí.
img

Long signál na akcie Procter & Gamble (PG)

21.04.2021 Procter & Gamble je americký výrobce spotřebního zboží. Aktivity společnosti se zaměřují na vývoj a výrobu značkových produktů pro krásu, péči o textil a domácnost, hygienu, zdraví a péči o dítě, potraviny a nápoje. Poté, co se akcie v listopadu loňského roku posunuly na nové historické maximum, následovala velká korekce.
img

Long signál na akcie Tesla (TSLA)

14.04.2021 Tesla již šesté čtvrtletí v řadě skončila v černých číslech a vůbec poprvé v historii ukončila kalendářní rok se ziskem. Ani takto pozitivní výsledky investory neuspokojily a po dlouhodobé růstové fázi přišla prudká korekce, v rámci které trend klesl zpět k EMA-50.
img

Pomůže plánovaná akvizice s Xilinx růstu ceny akcie AMD?

14.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se budeme věnovat akciové společnosti Advanced Micro Devices (AMD), takže se od minulého příspěvku na akcie Nike vracíme zpátky mezi technologické akcie.
img

Ustojí akcie Nike bojkotování na čínském trhu?

07.04.2021 V rámci dnešní technické a fundamentální analýzy se budeme věnovat akciové společnosti Nike, neboť společnost čelí jistým problémům kvůli svému firemnímu stanovisku. Konkrétně se jedná o kritiku vnitrostátní politiky Čínské lidové republiky, kterou země zaujímá vůči etnickým Ujgurům.
img

Biden schválil podporu infrastruktury v hodnotě 2,25 bil. USD. Zablokovanou loď v Suezském průplavu se podařilo uvolnit

01.04.2021 Americký prezident Joe Biden tento týden představit investiční plán v hodnotě 2,25 bil. USD, který se má zaměřit na výstavbu dopravní infrastruktury, telekomunikace a průmysl. Financování této podpory, včetně těch předešlých i budoucích, má být z vyšších korporátních daní, respektive ze zrušení úlev zavedených bývalým prezidentem Trumpem. Biden hodlá zvýšit daně pro firmy z 21 na 28 procent, v případě příjmů ze zahraničí ze 13 na 21 procent. Agresivní fiskálně-expanzivní politika nového prezidenta nemá historicky obdoby. Mnozí proto poukazují na to, že přichází zlomový moment, který může spustit výraznější inflaci v USA.
img

Vesmírné akcie 2021: Inspirujte se společnostmi, které míří ke hvězdám!

01.04.2021 Vesmír fascinuje lidstvo odjakživa a zájem o něj neopadl ani v 21. století. Není to tak dávno, co sonda Perseverance přistála na Marsu, aby mohla pátrat po stopách života na této planetě. Vesmír je ale také plný příležitostí. Mnoho investorů vidí ve vesmíru budoucnost. Ať už se jedná o vesmírnou turistiku nebo využívání vesmíru pro jiné účely. První vesmírný závod náhle skončil poté, co Neil Armstrong přistál na Měsíci.
img

Turecká lira se po vyhazovu guvernéra CB silně propadla. Rusko oznámilo, že s EU už nemá žádné vztahy

26.03.2021 Turecký prezident Erdogan po osmi měsících (opět) propustil guvernéra tamní centrální banky Naciho Agbala, což způsobilo depreciaci turecké liry, která se vůči dolaru v jednu chvíli dostala na hladinu 8,2. Důvodem “vyhazovu“ je, že se tureckému prezidentovi nelíbilo zvyšování úrokové sazeb centrální bankou. Naopak zahraniční investory Agbalovi kroky podporovali.
img

Výrazné oživení ekonomiky USA překvapuje Fed. Zotavování té britské je dle BoE velmi dobré

19.03.2021 Americká centrální banka na svém březnovém zasedání ponechala úrokové sazby beze změny. Také nedošlo k úpravě programu nákupu aktiv. Všeobecně se neočekávalo, že Fed na tomto zasedání nijak nebude upravovat svoji monetární politiku, a proto mělo zasedání jen malý vliv na finanční trhy.
img

GameStop akcie jsou zpátky: Čeká nás další cenové šílenství?

18.03.2021 GameStop se v lednu roku 2021 zapsal do historie. Investoři ze skupiny WallStreetBets na sociální síti Reddit se tehdy rozhodli ve velkém nakupovat akcie GameStop a způsobit tak obrovský Short Squeeze, který dostal do problému velké investiční fondy. Ačkoliv cena poté prudce spadla, akcie GME ještě neřekly své poslední slovo.
img

Long signál na akcie Tilray (TLRY)

17.03.2021 Tilray se zabývá výzkumem, kultivací, výrobou a distribucí léčebného konopí a kanabinoidů a následným zpracováním konopných produktů. Akcie prošly začátkem roku silnou medializací, v důsledku čehož se jejich cena ztrojnásobila. Následovala stejně intenzivní korekce, po které se cena stabilizovala.
img

Podpora ve výši 1,9 bil. dolarů pro USA schválena. Přehřátí ekonomiky ani inflace se Joe Biden nebojí

12.03.2021 Průmyslová výroba v Německu v lednu překvapivě meziměsíčně klesla o 2,5 %, když se očekával mírný růst o 0,2 %. Dané údaje podle analytiků naznačují zpomalení ekonomické aktivity od začátku roku v největší evropské ekonomice.
img

Nejlepší 5G akcie roku 2021: 3 aktuální tipy pro vaše portfolio!

12.03.2021 Technologie se vyvíjí neuvěřitelnou rychlostí. Tématem poslední doby je zejména 5G síť. Podle některých významných IT vývojářů by se 5G mohla stát čtvrtou průmyslovou revolucí. Nová síť přináší řadu výhod, zejména zvýšení rychlosti. Přenos dat v rámci 5G sítě bude dokonce rychlejší než přenos dat v rámci wifi.
img

Long signál na akcie Alphabet (GOOGL)

10.03.2021 Alphabet je globální holdingová společnost, která stojí za dobře známým online vyhledávačem Google, který momentálně funguje po celém světě ve více než 130 různých jazycích. Díky inovacím společnosti v oblasti vyhledávacích nástrojů, smartphonů a internetové reklamy se Google stal jednou z nejuznávanějších značek na světě. Po zveřejnění posledních čtvrtletních výsledků se na grafu vytvořil velký vzestupný gap.
img

Investování na burze v roce 2021: Velký návod, jak začít investovat!

10.03.2021 Investování na burze je jistě lákavou formou, jak zhodnotit své peníze. Každý z nás někdy slyšel o pohádkovém bohatství, ke kterému si někteří investoři přišli investováním do akcií a cenných papírů. Dobrá zpráva je, že investování na burze je dnes díky internetu dostupné téměř pro každého. Neměli bychom ale zapomínat na to, že obchodování na burze je rizikové.
img

Prudký pokles tržeb v eurozóně o 6,4 %. Růst HDP a spotřebitelské důvěry v USA překonává očekávání

05.03.2021 České hospodářství zaznamenalo v minulém roce nejhlubší propad od vzniku samostatné České republiky. Podle zpřesněného odhadu Českého statistického úřadu HDP vloni pokleslo o 5,6 %. „Nejvýrazněji k poklesu, o 2,2 procentního bodu, přispěl vývoj ve skupině odvětví obchodu, dopravy, ubytování a dále průmysl o 2,1 procentního bodu,“ konstatoval ředitel odboru národních účtů ČSÚ Vladimír Kermiet.
img

Akcie ropy v roce 2021: 5 tipů na nejlepší ropné akcie!

03.03.2021 Akcie ropy si prošly složitým rokem. Kurz ropy počátkem roku 2020 zaznamenal rychlý propad. Dokonce nastala i situace, kdy se cena ropy dostala do záporných hodnot. To samozřejmě mělo dopad i na ropné společnosti.
img

IPO Coinbase: Ovládne kryptoměnový gigant také akciový trh?

02.03.2021 Dlouho očekávané IPO Coinbase přichází. Společnost, která figuruje na trhu kryptoměn, se pokusí ovládnout také akciový trh. A to pravděpodobně již v první polovině roku 2021. Firma svůj záměr oznámila v době, kdy se bitcoin dostal na svá historická maxima a kryptoměnová horečka je opět v plném proudu.
img

Akcie od A do Z: Velký průvodce obchodováním s akciemi!

25.02.2021 Akcie jsou velmi rozšířeným a oblíbeným investičním aktivem. Vždyť také investice do akcií nabízí mnoho příležitostí a výhod. Svět akcií ale může být zejména pro začínajícího obchodníka trochu nepřehledný a napadá ho jistě mnoho otázek. Co je to akcie a jaké existují druhy? Jak fungují akcie a jaký mají význam? Co je IPO? Co určuje cenu akcie? Proč bychom měli zvažovat investice do akcií? Kdy a jak nakupovat akcie? Je možný i prodej akcií? A kdo je to ten broker a burza?
img

Long signál na akcie Boeing (BA)

24.02.2021 Boeing je jednou z předních světových leteckých společností se zákazníky ve více než 150 zemích. Kromě komerčních a vojenských letadel společnost vlastní také balistické rakety, vesmírné rakety, satelity, integrované obranné systémy, komponenty a služby pro kosmické lety s posádkou. Dlouhá fáze korekce je u konce a nyní se zdá, že býci se opět vrací do hry.
img

FinTech akcie 2021: 6 tipů na zajímavé společnosti pro vaše investiční portfolio!

17.02.2021 Fintech akcie získávají oblibu u mnoha investorů. Jedná se o akcie společností, které se zaměřují na využívání technologií ve finančním a bankovním sektoru. Tato oblast zažívá poslední roky nebývalý rozkvět. Vzniká mnoho nových zajímavých společností a projektů. Do roku 2021 analytici očekávají, že investice do tohoto sektoru přesáhnou až 30 miliard dolarů.
img

Zajímavé akcie 2021: Přinášíme 19 skvělých tipů pro vaše portfolio!

12.02.2021 Tipů na zajímavé akcie není nikdy dost. Zejména, když se teď mnoho obchodníků zajímá, do kterých akcií v roce 2021 investovat. V následujícím článku vám představíme 19 akcií solidních společností s dobrými vyhlídkami, které mohou z dlouhodobého hlediska přinést dobrou návratnost. Rozhodli jsme se primárně pro stabilní společnosti. Lze u nich předpokládat, že jejich stabilní vývoj bude pokračovat i do budoucna. Náš seznam ovšem obsahuje i několik spekulativních akcií, které jsou více rizikové.
Související klíčová slova: Banco Santander | Obchodování FinTech akcií | Xetra Gold | Senseo | Whitewave Foods Company | Aerojet Rocketdyne Holdings (AJRD) | Amgen | Akvizice AMD a Xilinx | Obchodní pásmo | Akcie First Solar | Šéf Fedu | Brent | Eurex | Koss Corporation | Akcie Sony | Průmyslová výroba | Londýnské burzy | Jak fungují akcie | LYNX Trading | Iridium | Obchodovat na burze | Hodnota společnosti | Market Wizards | Dlouhé pozice | Světové akcie | 4G | JDEP | Akcie ropy v roce 2021 | Války | Akcie Tata Coffee (TATACOFFEE) | Aerojet Rocketdyne Holdings | Obchodní platformy | Allianz | TATACOFFEE | Akcie výrobců vakcín proti Covid-19 | QCOM | Uber | Akcie Air France-KLM | Procter & Gamble (PG) | Hospodaření firmy | Akcie Enbridge | Jack Schwager | Akcie Paypal (PYPL) | EUR | Jak nakupovat akcie | FDA | Bundesbank | Zhodnocení akcií | NYSE | Kvartální výsledky | Brokeři | Nezaměstnanost v eurozóně | Akcie na jméno | Příležitost k nákupu | Biotechnologické akcie | ABNB | Akcie Iridium Communications Inc. (IRDM) | Akcie Enbridge (ENB) | Yandex | Wal-Mart Stores | Akcie Fidelity National Information | NEST | Ekonomika | Taleb | Devon Energy | Huawei | Lockheed Martin Corporation | Kávové futures | Akcie Carnival | Evropský statistický úřad | PEPP | Vývoj ceny zlata | Scorpio Tankers (STNG) | BASF | Kryptoměnová směnárna | Prodejní opce | Akcie firmy | Akcionáři | Kryptoměnová horečka | Co to je dividenda | Iridium Communications Inc. (IRDM) | SEDG | Ztráty | Očekávání | Texas | IRDM | Gilat Satellite Networks Ltd. (GILT) | Tata Coffee | Akcie Silvercorp Metals | Deutsche Bundesbank | Trh s akciemi | Intuit Inc. | Akcie Garmin Ltd. | Day trading | Akcie Newegg (NEGG) | Akcie Spotify | Jak zhodnotit své peníze | FAST | Unilever | Klesající dolar | Vesmírné akcie u LYNX | Akcie Gilat Satellite Networks Ltd. (GILT) | Aktuální vývoj ceny ropy | Virgin Galactic (SPCE) | Akcie na majitele | Ruská centrální banka | Akcie Hypoport | Trh práce | Britská centrální banka | Akcie Koss Corporation (KOSS) | Filantrop | Zasedání ČNB | Volatilní | Potenciál | Stimulační balíček | Technologie společnosti | Pro investory | Investice | Uranové akcie | Analýzy | Plán investic | Oživení ekonomiky | Moelis | Support | XEL | Americké společnosti | Akvizice | QUALCOMM Incorporated | Index aktivity | Dění na světových burzách | Emise | Ifo | Webinář | Zisk před zdaněním | ČNB Jiří Rusnok | Kurz ropy | E.ON | Výdaje | Futures kontrakt | Luckin Coffee | Akcie Skyworks Solutions | Cena akcie | Goldman Sachs | Společnost Apple | Fundamentální analýza akcií | Impuls | Akciové společnosti | EUR/USD | STNG | Akcie a trhy | Merck & Company | Spotřebitelé | Morgan Stanley | Šéf Fedu Jerome Powell | Akcie Square | Volby | AMC Entertainment (AMC) | Trpělivost | Wolters Kluwer | Akcie společnosti | Profesionální trader | Index spotřebitelské nálady | Vesmírná turistika | Aktuální vývoj | Investiční portfolio | Lagardeová | PACCAR | iRobot | Cenné papíry | Výnos | Nárůst ceny akcií | Akcie Skyworks Solutions (SWKS) | Floating | Aktuální cena | Pokles ceny ropy | Delta | Akcie těžařů | Výroba v Německu | Vzdělávání | Akcie Dynatrace | Ratingová agentura Fitch | Koš | Reddit | BABA | Pronájem nemovitosti | Ceny akcií | Intel Corporation | Exchange | Burzovní obchody | Poplatek | Akcie Prosus | Kontrakty | Šéfka ECB | Akcie Visa (V) | Propad cen | Akcie Apple (AAPL) | AA | Akciové investování | Tržní cena | Praxe | Contract for Difference | JPY | H&M | Čistý příjem | Tržby společnosti | Silvercorp Metals | AMD a Xilinx | PAYX | Rezistence | Uber Technologies | Průmyslové zakázky | Pandemie COVID-19 | Peníze | Ukazatel | TeamViewer | Dosáhnout zisku | Nakupovat akcie | Acacia Communications | Nestlé | Barel ropy | Prognóza | Prodej na krátko | FBI | Investiční příležitost | WisdomTree | Microsoft Corporation | Akcie Teradyne | Trading | Investiční strategie | Vývoj | Poptávka po ropě | Burzy | LVMH | Tipy na zajímavé akcie | Lockheed Martin | Vakcíny proti koronaviru | Přijmout ztrátu | Brexit | Vývoj léků | Indikátory | Valná hromada | Cash flow | Proražení | WallStreetBets | Styl obchodování | Americký prezident Joe Biden | ENB | Společnost Siemens | Robinhood | Pozice | Comcast | Broker | DTE | Akcie | Na burze | Jak na obchodování | UnitedHealth | AI | Roční růst | KBC | Cenový vývoj | Zynga | Akcie Ahold Delhaize | Gilead | Mezinárodní obchod | Daimler | Hotovostní pozice | Ahold Delhaize | Akcie Euronext | Fastenal Company | Akcie Moderna | LMT | Čtvrtletní výsledky | Ekonomická aktivita | Akcie Lockheed Martin Corporation (LMT) | Fintech společnosti | Cenové pohyby | Brazílie | Biotechnologická společnost | ISM pro sektor služeb | iPhone 12 | Výše dividendy | 1 milion | Zvýšení sazeb | NTAP | Roční zhodnocení | Měnové páry | Úrokové sazby | Caterpillar | Obchodní deník | AJRD | ČNB | Euforie | Nejistoty | Farmer Brothers Company | Zhodnotit své peníze | Bayer | Jeff Bezos | Scorpio Tankers | Intercontinental Exchange | Index aktivity zpracovatelského průmyslu | FANG | Kontrakty na ropu | Investoři | Air | Upstream | AQUA | Skyworks Solutions (SWKS) | Dunkin Brands Group | AMD | 5G | Fundamenty | Jak investovat do zlata | Airbnb | Nové vakcíny | Xetra | HeidelbergCement | BP | Hold | SEC | Dluhopis | Investovat | Investice do vody | COVID-19 | Přístup na burzu | Turecká lira | Akcie Google | Úvěr | Investování do akcií | Aktuální cena ropy | Philip Morris | Akcie Square (SQ) | Akcie Nike | Evropské ekonomiky | Visa (V) | PFE | Peter Lynch | Akcie AMD | Rizika a příležitosti | Obchodování | Intradenní obchodování | J.M.Smucker Co. | Tržby z prodeje | Nákupy dluhopisů | Thyssenkrupp | Objem | Obchodní platforma | PG | Kávového ETF | Vesmírné akcie | Inteligentní investor | Melvin Capital | Prezident | Investování na burze | Occidental Petroleum | Berkshire Hathaway | IOT | 3M | Warren Buffett | MRNA | Graf vývoje | INTU | Výsledky | Solární energie | Fresenius SE | Microsoft (MSFT) | Nassim Nicholas Taleb | Siemens | Shortovat | Intel | Zpráva | P/E | Ratingová agentura | Fundamentální analýza | Zajímavé akcie a ETF | Historie | Investiční příležitosti | Akcie Tilray | iPhone | ROE | Novinky | Snížení nákladů | Akcie Maxar Technologies | Vývoj akcie Pfizer (PFE) | Akcie JDE Peet’s (JDEP) | Centrální banky | Trump | Exact Sciences | Investice do kryptoměn | Očkování | Emerging markets | Sazby | AMC | Pfizer | Snížit emise | Covid | Covestro | Studie | Vesmírné akcie 2021 | Earnings | Evropská ekonomika | Ant | Průraz | KO | Vývoj akcie Pfizer | Baker Hughes | Bankéř | Kering | Korekce | Akcie Amazon (AMZN) | Ocenění | Blue Origin | OPEC | Ropná společnost | Johnson & Johnson | Kraft Heinz | Melvin | Cenný papír | Obchodní strategie | Maloobchod | HYQ | Nákupy akcií | Brands | Standardní odchylka | Stimulační opatření | Technické analýzy | Vstupy | Akcie Airbnb | Německý maloobchod | Dělení vesmírných akcií | Costco Wholesale Corporation | Maxar Technologies (MAXR) | Over-The-Counter | Stříbro | BNP Paribas | Americký dolarový index | Internet věcí | Aktuální problémy | Burza cenných papírů | Výplaty dividendy | GfK Rolf Bürkl | Do čeho investovat | Dopad pandemie | Ex-dividend | Rostoucí trend | Akcie Amazonu | Indikátor RSI | Trh | Komise | SIE | High | Vyplnění GAPU | Donald Trump | Rolf Bürkl | Investování s LYNX | Markets | SAP AG | Foreign Exchange | Stock | Square (SQ) | Analytik GfK | Investiční účet | VZ | Rating | Koronavirová pandemie | Microsoft | Příležitosti | Dopad na cenu | SBUX | Tilray (TLRY) | MAXR | Společnost Tesla | Rozbor | Obchodování akcií | LYNX webinář | Důvěra | Pravděpodobnost | Index Nasdaq | Vedlejší účinky | Bez rizika | Výpadky | FIAT | Amazon (AMZN) | Centrální banka | Cena | Životní prostředí | Enbridge | TMV | LYNX | Vlastní akcie | Čistý zisk | Jádrová inflace | CVX | Akcie ConocoPhillips (COP) | Výstupy | Naspers | Cushing | Flow Traders | Agresivnější obchodníci | CAR | Akcie Flow Traders | Manažeři | Texas Instruments Incorporated | Obchodovať kryptomeny | Stop-Loss | API | Experimentální lék | JDE Peet’s (JDEP) | CFD | Guvernér ČNB | Douwe Egberts | Reuters | Turecký prezident | AMC Entertainment | ETC | Kellogg | Přenos | Baidu | Chevron | Rostoucí náklady | Euronext | Akcie AMC Entertainment (AMC) | Předseda | Směrodatná odchylka | Deutsche Boerse | Diverzifikace | Iridium Communications | Finanční instrumenty | Kapitál | Káva | Traders | Společnost JDE | Boeing | Volby USA 2020 | Koronavirová krize | TER | Mutace koronaviru | GameStop | MGM | IPO kalendář | Financovat | Gilat Satellite Networks Ltd. | Příprava | Akcie Garmin | Dlouhodobé obchody | Akcie Boeing (BA) | Kávový trh | Úroky | Integrovaná ropná společnost | Cyklické akcie | Americké státní dluhopisy | ASML Holding NV | Co to je burza | Defenzivní akcie | Inspirace | Euronext / Nasdaq | Největší pády | Ceny | Prudký pokles | Investice do kávového ETF | Indonésie | Německá ekonomika | KSB | Obchodovat s akciemi | Akcie Microsoft | Jiří Rusnok | Kurz stříbra | Pokles | Platforma | Lockheed Martin Corporation (LMT) | WBA | Akcie Phillips 66 (PSX) | Potenciální zisk | SPWR | Outstanding shares | Ekonomický cyklus | Royal Caribbean | 4GLD | Ziskovost | Situace na trhu | Střední podniky | Index ISM | Americká ekonomika | Finanční deriváty | NVDA | Akcie Johnson & Johnson | Svět investování | RRR | Wall Street | Obchodník | Swingové obchodování | Akcie týdne | Akcie s LYNX | SolarEdge | Klinické testy | OTC obchodování | Zvyšování úrokových sazeb | Index cen | Německý ministr financí | Ekonomické aktivity | Čínská vláda | WU | EBIT | Daně | Kryptoměnový gigant | Cena za akcii | Pokles indexu | Firma Boeing | Směnárna | Zisky | Akcie 5G | Akcie BioNTec | Trhy | Akcie Air France-KLM (AF) | GRMN | Cisco Systems | Starbucks | Shortování akcií | Repo sazby | Největší finanční trh | AMGN | Akcie Garmin Ltd. (GRMN) | Organizace zemí vyvážejících ropu | Breakout | Stabilní společnosti | Vyšší výnosy | Obchodování akcií u LYNX | RSI | Shopify | Loď Ever Given | PMI pro sektor služeb | Cenové formace | Financování | ČSÚ | BioNTech | Česká národní banka | Zasedání RBA | Akcie AMC | Akcie JDE Peet’s | Dividenda | Republikáni | Nejvýznamnější burza | Akcie Starbucks | Přístup k investování | Investiční poradenství | Akcie Scorpio Tankers (STNG) | Tilray | Recenze | Burze | Rezistenční pásmo | Výplata dividend | Akciový trh | Akcie Gamestop | WTI | Joe Biden | Bod | Index DAX | Shares | Xetra GOLD | NetEase | Dopad na cenu akcií | NYSE Euronext | Cena akcie Newegg | Pfizer a BioNTech | Cena ropy | Černé zlato | Americká vláda | Coca-Cola Company | Akcie Fidelity National Information Services (FIS) | DAWN | Goldman Sachs Group | Bill Gates | Prosus | Alphabet | Vedení společnosti | Zkušenosti | Elektronické obchodování | Air France-KLM | Lira | NYBOT | Restaurant Brands International Inc | Největší americké společnosti | MCD | Ekonomické recese | SAP | Maxar Technologies | Diverzifikovat | Dna | Propad HDP | Kurz | Market | Akcie v roce 2021 | Kurz EUR | Akcie Procter & Gamble | Sektor služeb | Investujte | Pravidelný příjem | Proinflační | Sweet Crude Oil | Contract | DTE Energy Company | Breakout Trader | Predikce | Citigroup | CMCSA | Index VIX | Hospodářství | Konsolidace | Akciové portfolio | Nárůst nezaměstnanosti | Intermediate | Ekonomická krize | Volatilita akciových trhů | Zasedání ECB | Portfolia | Fresenius Medical | Napětí mezi USA a Íránem | Holdingová společnost | NN Group | Expert | Deutsche Lufthansa | Podpora ekonomiky | Koronavirové krize | Vývoz | Recese | Nový lék | ZNGA | ASML | GameStop akcie | Erdogan | Virtuální měny | Instrumenty | Britská ekonomika | Očekávaný růst | Digitalizace | Začít investovat | Burzovní indexy | Výrobní index | Stavební povolení | Oživení ekonomiky USA | Koronavirové pandemie | Růstový trend | Silný support | Americké ekonomiky | ETN | Kapitálové výdaje | Mondelez | Chování ceny | Ceny energií | Americké indexy | Washington | Dávky v nezaměstnanosti | Břidlicové ropy | Úspěchy | Vyšší volatilita | Advance | Zoetis | Air France-KLM (AF) | ČR | Technologický sektor | Obchodní rozhodnutí | Blockchain | Agentura Fitch | Společnost Microsoft | Garmin Ltd. (GRMN) | Mince | Světové ekonomiky | Benzín | Trend | Akcie a ETF | Mattel (MAT) | Adidas | OXY | Akcie na burze | Centrální depozitář | Manufacturing | Spotřebitelská důvěra | Biotechnologické společnosti | Spotify | Snížení emisí | Nařízení | Pioneer Natural Resources | Ropné akcie | Farmaceutické společnosti | Převody peněz | Fed index | Indexy | Zvyšování sazeb | Kurz akcie | Výrobní PMI | Transparentnost | Gold | Akciová společnost | Průmysl | Investovat do zlata | Zakladatel Amazonu | Tempo růstu | Bankovnictví | Continental | Biliony | Divergence | ETF | Pravidelné výplaty | Analýza společnosti | Investujte do akcií | Akciové trhy | Zajímavé akcie | Měnový výbor Fedu | Prezidentské volby USA | SWKS | Akcie výrobců vakcín | Long | Rally | Bankovní rada | Fidelity National Information Services | Obchodování Futures | Intesa Sanpaolo | Osobní příjmy | Aktiva | Vakcíny proti COVID-19 | NextEra Energy | Kmenové akcie | Business | Podíl na trhu | Xcel Energy Inc. | Albemarle | Obchodní příkazy | Automatic Data Processing | Akcie Nvidia | Technologická společnost | Začít obchodovat | Výsledky voleb | Vývoj kurzu | Astrazeneca | Long signál na akcie | Zdravotnictví | Počet akcií | Long signál | Čínské akcie | Ministryně financí | Graf ropy | Investice do kávy | Swingový obchodník | Intradenní trader | Obchodování s opcemi | Majetek | Zákaznická podpora | Investiční fondy | Největší pokles | Politika | Kapitalizace | Teradyne (TER) | Společnost Nike | Rentabilita | Míra nezaměstnanosti | Komunikace | FinTech akcie | Deutsche Telekom | Poplatky | Nike | Obchodní domy | Rating České republiky | Finanční zdraví | Investování do nemovitostí | Spotřebitelská důvěra v Německu | Členové bankovní rady | GPS | Zlatá horečka | Investování do ETF | Indie | Letectví | Technologické akcie | Měnové politiky | Riziko | Živobytí | Pohyb ceny | Historická maxima | Pandemický program | Stress testy | Zhodnocení | 5G akcie | Ceny zlata | Výhled | Vinci | Auta | PCAR | Obchodní myšlenky | Deriváty | Ethereum | Americká společnost Apple | All Time High | Zaměstnanci | PayPal | Technologický index Nasdaq | Evropský trh | Finanční trhy | Nicholas Taleb | Expanze | Advance Auto Parts | Ceny kávy | General Motors | Dlouhodobý trend | Fondy | Saudi Aramco | Walt Disney | Počet Američanů žádajících o podporu | Philips | Spread | Vývoj ceny akcie | Dot-com | New York | MSFT | Swing | GS | AIG | Krize | Akcie ropných společností | Fresenius | Pokles ceny akcií | Stabilita | Vysoké ceny ropy | Zpětný odkup akcií | G20 | Akcie Microsoft (MSFT) | Společnost Moderna | Prezident Erdogan | Graf akcie | Tržby v eurozóně | Prezidentské volby | Dollar | Základní úrokové sazby | Nezaměstnanost | Dolarový index | ZTS | Výplata | Vývoj ceny ropy | Akcie Tesla | Generální ředitel | Burza | AXP | Rozvoj | Investovat do akcií | RBA | Akcie Boeing | Akcie roku 2021 | Transakce | Měny | Sezónnost | Waymo | Zaměstnanost | Profitovat | Irsko | Energie | Zpravodajství | Special Purpose Acquisition Company | Nezaměstnanosti v Německu | Dividendy | Měna | Jasný signál | Iridium Communications Inc. | Rozhodnutí FOMC | Finanční sektor | Aktivity společnosti | Internet of Things | USD | Kupní opce | Walgreens | Miliardy dolarů | Jak funguje burza | Návratnost | Finanční trh | Nový trend | Apple (AAPL) | Eni | Akcie TeamViewer (TMV) | ABN Amro | Akcie Tata Coffee | IPO | Rusko | Akcionář | Starbucks (SBUX) | Miliardy USD | Pinduoduo | Obchodní den | Initial Public Offering | Fidelity National Information Services (FIS) | Zkušenost | Signál | Centrální depozitář cenných papírů | S/R zóny | Co je akcie | Akcie Amazon.com | State Street | EPS | Akcie TeamViewer | ADP | Square | Napětí mezi Čínou a USA | Biliony dolarů | Short squeeze | Ropy | Úspěšné obchodování | Sociální média | Institut GfK | Akcie Coca-Cola | Očekávané Earnings | Hlediska technické analýzy | Společnost | Akcie ropy | Xilinx | Forbes | Obchodujte | Ocenění akcií | Potenciální výnosy | Zvýšení volatility | Retailoví investoři | Obchodování na forexu | Cena akcií | Linde | Volatilita | United Technologies | Akcie Amazon | Umělé inteligence | Eura | Tisková konference | Inflační cíl | Nizozemsko | Organizace | Mezinárodní firmy | CBI | Poptávka po akciích | Gap | Expedia | VIX | Stock Exchange | Růst | TeamViewer (TMV) | Příjmy | Pohyby cen | Emitent | Zajištění | Dominion Energy | Propad cen ropy | BIDU | Index | Komoditní | Praktické tipy | Wirecard | Akcie Alibaba | Bohatství | Nárůst ceny | Intercontinental Exchange (ICE) | Mimoburzovní | Farmaceutická společnost | Valuace | Akciové indexy | FinTech | Největší finanční trh na světě | Inflace | Margin | Technická analýza | Dovoz | Qualcomm | AEX | Svět kryptoměn | Borsa Italiana | Management | Vstup na burzu | Ant Group | Resistence | Zisk | Grayscale | Total | Bank of England | Home office | Spikevax | Patenty | Produkce ropy | Držení pozice | TXN | Konopí | Henkel | Spekulovat | Zvýšení daní | CFD kontrakty | Advanced Micro Devices | Investiční | Rozdělení akcií | Průmyslová výroba v Evropské unii | Burzovní průvodce | FSLR | UnitedHealth Group | AAPL | CSCO | Inflace v USA | PMI pro sektor | Statistický úřad Eurostat | Bloomberg | Obchodování s měnami | Meme akcie | ExxonMobil | Unie | Analytička | Obchodování na burze | State Street Global Advisors | InterContinental | NextEra | Nejbohatší | Volby USA | Costco | Short selling | České hospodářství | Dot plot | CISCO | Verizon Communications Inc. | Fiat Chrysler Automobiles | First Solar | Americká centrální banka | Investice do solární energie | Průmyslová výroba v Německu | Christine Lagardeová | Americká společnost | Tata Coffee (TATACOFFEE) | Americký prezident | Zisky společnosti | Tisková konference ECB | Ekonomiky | Portfolio | Nabídka | Coca-Cola | Kongres | BNTX | Royal Dutch Shell | Eurostat | Sinopec | Obchodní plán | Finanční instituce | Akcie Mattel | TLRY | Gilat Satellite Networks | Ropné společnosti | Apple | Druhy akcií | Inflace v Británii | NAHB | Dlouhodobé investování | Tencent | Úroda | Růst inflace | Tržní kapitalizace | West Texas Intermediate (WTI) | Ceny ropy | Jak se stát lepším investorem | Moderna | Online prostředí | Starbucks Corporation | Ekonomický vývoj | Průzkum | DAX | KFC | Firmy | Majitel | Just Eat Takeaway | Fiskální rok | RWE | Expanzivní politika | Medvědí divergence | Investiční horizont | Janet Yellenová | Nástroj | Kávové akcie | Prodej | Zlepšení | VaR | CZ | Další růst | GBP | Evropská unie | Macrotrends | Dollar General Corporation | Nasdaq | WMT | Propad | Pandemie COVID | Advanced Micro Devices (AMD) | Dynatrace | Applied Materials | Míra nezaměstnanosti v eurozóně | Zprávy | Guru | Kurz EUR/USD | Comcast Corporation | Finanční nástroje | Miliardy eur | Britský statistický úřad | Silný růst | Disney | Vojtěch Benda | Airbus | USA | Fond | Momentum | Úpis akcií | Vlastnictví | Odhady analytiků | Vyhlídky | Tržní ceny | West Texas Intermediate | Virgin Galactic | Program nákupu aktiv | Sharpe ratio | Pokles tržeb | CDW | Co je Sharpe Ratio? | Tržní kapitalizace společnosti | Míra | Trigger | Harmonizovaný index spotřebitelských cen | Budoucnost | Aramco | Buffett | Money management | DG | Expirace opce | Carnival | Korporátní daně | Výrobce letadel | ex | Shell | Alibaba | JDE | Akcie Starbucks (SBUX) | Aktuální ceny akcií | Finanční služby | Finanční výsledky | Výrazný pokles | Banky | Solidní růst | Americký výrobce | Převodník měn | Automobilky | Opce | Jacobs | PEPSICO | Visa | Fiat Chrysler | Kryptoměny bitcoin | Oldřich Dědek | Pojišťovny | Řízení rizika | Údaje | Vakcína | Investment | Výkonnost | Skladování ropy | Procter & Gamble Company | Pandemie koronaviru | GME | Americká banka | Rakousko | Exxon Mobil | Midstream | Očekávání analytiků | Bitcoin | Intradenní obchody | SolarEdge Technologies | Reddit WallStreetBets | Obchodování s akciemi | Bilance | Placebo | Přehled | Equity | Hodnota firmy | Výsledky společnosti | Plyn | FIS | Obchodní bilance | Ropa Brent | Graf | Hrubý domácí produkt | Akcie Procter & Gamble (PG) | PYPL | Rizika | Nejlepší akcie | Distribuce | Nejlepší uranové akcie | Short | Akcie Alphabet (GOOGL) | Akcie Apple | Vydělat peníze | Fed | FXstreet.cz | Futures | Volatility | Stavebnictví | Biden | Hospodaření | Výrobní náklady | ADBE | MRK | Delta mutace | Evropský statistický úřad Eurostat | Akcie Siemens (SIE) | Komodita | CHF | Zaknihované akcie | Dlouhodobí investoři | Nemovitosti | Akcie Fidelity | Index spotřebitelské důvěry | Akcie Tyson Foods | NetApp | Pokles ceny | Rizika Over-The-Counter trhů | Ekonomická situace | Prodej akcií | Akcie Adobe (ADBE) | JPM | Maloobchodní prodeje | Krypto | Úspory | GameStop (GME) | Přehled o dění na světových burzách | Klesající tendence | Obchody | Obchodování ETF | Těžba ropy | Akcie Hypoport (HYQ) | Míra nezaměstnanosti v Německu | Aukce | Zdroj příjmů | Rally na akciích | Spot | Čínský statistický úřad | Wells Fargo | Růst výnosů | Volby v USA | Zvýšení úrokových sazeb | JNJ | Vysoká rizika | Haruhiko Kuroda | DTE Energy | Růst tržeb | Výhody obchodování | Akciový index | CME | Otočení trendu | Signál na akcie | CAT | Pozornost | Společnosti | Obchodujte přes LYNX | Znalost | Index CPI | Electronic Arts | Budoucí vývoj | Investiční nástroje | FinTech akcie 2021 | Aleš Michl | Podpora | Růst spotřebitelských cen | Vonovia | Čínská společnost | ING | Prezident Joe Biden | Sladká ropa | Akcie McDonald’s | Německá vláda | UnitedHealth Group Incorporated | CL | Akcie roku | Státní dluhopisy | HDP v eurozóně | Den nezávislosti | Beiersdorf | Světová banka | Trendová linie | Exxon | Zisk společnosti | ECB | Siemens (SIE) | IPO společnosti | Zemní plyn | Vývoj ceny zlata v roce 2021 | Německo | T. Rowe Price | Japonsko | Negativní dopad | Akcie ConocoPhillips | Stroj na peníze | Fluktuace | Energetický sektor | Air France | J P Morgan Chase & Co | Moody's | Vzdělávací webináře | Počet obchodů | Twitter | Finance | Velké zisky | Investování na Forexu | ConocoPhillips | Investice do akcií | Walmart | Albemarle Corp | Nové akcie | Makroekonomický kalendář | Obchodní spory | JPMorgan Chase & Co | Marathon | Investiční fond | Vyšší riziko | Grafy | Akcie Siemens | Nvidia | NKE | Aphria | P/E Ratio | Japonská centrální banka | NAFTA | FOREX | Salvador | Obchodní partner | Cenový graf | JD.com | Analytici | Peter Altmaier | Domácnosti | Alokace | Akcie Visa | Přehled o dění | Coinbase | Google | Situace | CME Group | Investiční rozhodnutí | Vysoká inflace | Microsoft Corp | Evropská centrální banka | Institucionální investoři | Internet of Things (IoT) | DOT | Guvernér | FXstreet | Fortune | Guvernér Fedu | Tržby | GfK | 737 MAX | Global Advisors | Arlington Asset Investment | Vývoj akcie | ING Groep NV | Německá centrální banka | Futures kontrakty | Globální trh | Nákup akcií | Finanční prostředky | TSLA | Antimonopolní úřad | Nejlepší kávové akcie | Benjamin Graham | Brokerské společnosti | Česká ekonomika | Partners | Trade | Vývoj inflace | Intel (INTC) | Indikátor | HICP | Conference Board | Obchodní pozice | Konsensus | COST | Největší evropská ekonomika | Jak začít investovat | Zinek | Firma | Dluhy | Maloobchodní tržby | KLM | Nastavení měnové politiky | American Express Company | Růst ceny | Dluhopisy | Přístup k riziku | Vysoké dividendy | Investiční plán | Obchodujte akcie | ISM | Turecké liry | Stimulační balík | Spekulativní investice | Obchodníci | Deliveroo | Webináře | Dlouhodobý investor | Sazby beze změny | Komoditní burza | Day trader | Vnitřní hodnota | Prodávající | Cisco Systems, Inc. | DISH | IPO Instacart | Americké banky | Inflace v ČR | Hodnotové investování | AMAT | Poptávka | Trader | Adobe (ADBE) | Zrádná nahodilost | Fitch | Investiční produkty | Psychologie | Akcie Lockheed Martin Corporation | Expirace | Očekávání trhu | Čína | Obchodovat | Infineon Technologies | PEP | Růst HDP | Dluhopisový trh | G7 | Forexu | Arabica | Zvýšení inflace | PSX | Vakcína proti koronaviru | Nejlepší 5G akcie | Možnost diverzifikace | Analýzy trhu | EBITDA | Reporty | Vysoká likvidita | Barclays | HDP | IPO Coinbase | FRED | Medvědi | Statistický úřad | Kukuřice | JPMorgan Chase | Richard Branson | Diverzifikace portfolia | Mzdy | Historie kávy | Podnikání | Větší pokles | Video | Problémy | Inovace | ROCE | Důvěra v Německu | Akcie u LYNX | Rozvojové země | Obchodování Bitcoinu | Investice do zlata | Enbridge (ENB) | Akcie Alphabet | GOOGL | AXA | Ropa | Vývoj ceny kávy | Marathon Petroleum | Alphabet (GOOGL) | Facebook | Turistika | Akcie Virgin Galactic | Deutsche Bank | Ekonom | Index PMI | Byznys | Akciové tipy | Akcie Mattel (MAT) | Restrikce | Rozhodování | Anticyklické akcie | EMA | Zdanění | Růst ekonomiky | Tyson Foods | Dolar | Merck | Jerome Powell | Pavel Kohout | Downstream | Sony | Akcie Phillips 66 | Kontrakty na ropu WTI | Dividendový výnos | Anheuser-Busch inBev | Deutsche Post | Obchod | Zlato | Roční příjem | Ekonomové | Etoro | WP | Kam investovat | Miliardy | EU | Diverzifikace osobních financí | Spojené státy | Akcie GME | Nejlepší ropné akcie | Graf ceny zlata | Soubor pravidel | Akcie Pfizer (PFE) | Ekonomie | Akcie PayPal | Walgreens Boots Alliance | Denní graf | Silicon Valley | Akcie Netflix | Řízení portfolia | Verizon Communications | Ticker | | Akcie na doručitele | Odkup akcií | Vyšší inflace | Air Liquide | Verizon | Ropný průmysl | Pandemie | Akcie Maxar Technologies (MAXR) | JPMorgan | Likvidita trhu | Cena stříbra | Úsilí | Koss | Velké investiční fondy | Western Union | Tržní kapitalizace firmy | Úspěch | IPO Airbnb | Práce | Vysoká dividenda | Agilent | Investujme | Technologický index | Naučte se investovat | Slovensko | Akcie Euronext / Nasdaq | Akcie Intel | JD | Nastavení sazeb | AMZN | Likvidita | VIV | Býčí trend | REIT | Bidenův stimulační balík | Akcie Pfizer | Aktuální situace | Pickwick | Applied Materials | Hodnota dolaru | Výnosy | Bezpečnost | Home Depot | Grubhub | Maloobchodní prodej | ConocoPhillips (COP) | Infineon | SPCE | Jak investovat | Akcie Adobe | Lufthansa | Hodně peněz | Depozitář | Volkswagen | Phillips 66 (PSX) | Oslabení | Akcie Intel (INTC) | Akcie Newegg | Gilead Sciences | Měnový výbor | Komodity | Země G7 | P&G | Fúze | Osobní výdaje | IPO Deliveroo | BioNTec (BNTX) | Akcie Virgin Galactic (SPCE) | Vývoj trhu | Obchodní styl | Akcie BioNTec (BNTX) | Express | American Express | Paychex | OTC | INTC | Investovat peníze | Objem obchodování | Banka | Intradenní obchodník | Investor | Sanofi | IRBT | Objednávky | MGM Resorts | Coffee | Poradenství | UNH | Xetra GOLD (4GLD) | Šance | Investiční instrumenty | BlackRock | Cena kávy | Analytik | Maloobchodní tržby v eurozóně | Robusta | Žádosti o podporu | Hypoport (HYQ) | Infrastrukturní plán | Merck KGaA | Akcie Virgin | Emitenti | Británie | Výplaty dividend | Netflix | Chrysler | Zisk na akcii | Prohlášení | Kryptoměny | GM | Miliardář | Cena akcie AMC | Newegg (NEGG) | Co je IPO? | Tesla | CPI v eurozóně | Akcie Just Eat Takeaway | Koronavirus | Halliburton | Uptrend | CAD | Bilance zahraničního obchodu | Jak zhodnotit peníze | Podniky | SPAC | Analýza | Ministr financí | Umění | Procter & Gamble | Index spotřebitelských cen | Biotechnologické akcie 2021 | Concho | Steve Jobs | Světlo na konci tunelu | Citrix | Vyšetřování | Akcie Fidelity National Information Services | Poplatky za obchodování | Společnost Starbucks | Vivendi | Dlouhodobé zhodnocení akcií | Enel | Kontrakt | Vhodné akcie | Dow Jones | Investování | Ever Given | Amazon | Vývoj ceny | Kapitalový výnos | Akcie Scorpio Tankers | Skyworks Solutions | FOMC | Société Générale | Vladimir Putin | Černá labuť | Citrix Systems | NEGG
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Index | Pozice | Trh | Výhled | Rezistence | Reuters | ČTK | Banky | Banka | Obchodování | Indikátor | FOREX | Trading | Růst | Cena | Graf | EUR/USD

Předchozí klíčová slova

Akcie Zoom (ZM.US)
Akcie zpevnily
Akcie z portfolia
Akcie Zscaler
Akcie Zscaler (ZS)
Akcie ZTE
Akcie z technologického sektoru
Akcie 02
Akcie-2000.cz
Akcie 2020

Následující klíčová slova

Akcie 2022
Akcie 3M
Akcie 5G
Akcií těžařů
Akcií těžařů drahých kovů
Akcionář
Akcionáři
Akcionáři Alibaby
Akcionáři Avastu
Akcionáři a věřitelé
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
CapXmaster
Potvrďte prosím... Zavřít